Esate didelė statybų įmonė, o gal individualiai dirbantis statybų ar apdailos srities specialistas? Norite pritraukti daugiau potencialių klientų ir padidinti savo pajamas? Kai vartotojai jūsų vietovėje ieško statybos paslaugų teikėjų, verta pasirūpinti, kad jūsų paslaugų svetainė būtų internetinės paieškos rezultatų viršuje. Būtent svetainės SEO optimizacija gali jums padėti tai pasiekti. SEO – tai kompleksinėmis priemonėmis paremtų strategijų visuma, padedanti jūsų svetainei pagal tikslinius raktažodžius užimti aukštesnę vietą paieškos rezultatuose, taip pritraukiant daugiau potencialių klientų.

Pagrindinis SEO tikslas yra labai akivaizdus – geresnės pozicijos, didelis matomumas, žinomumas, lankomumas ir didesni pardavimai. Tačiau norint tai pasiekti reikia daug žinių, patirties ir laiko – visiškai taip pat kaip ir namo statybų procese. Taigi, kaip jūsų klientai kreipiasi į jus norėdami sulaukti profesionalių statybos paslaugų, užtikrinančių kokybę ir ilgaamžiškumą, taip ir jūs galite kreiptis į mūsų ilgametę patirtį tarptautinėje rinkoje turinčių SEO specialistų komandą ir gauti SEO paslaugas, garantuojančias sėkmingus rezultatus.

Reklama-statybininkams

Norite didinti savo internetinius pardavimus?

Sužinokite kaip mes galime padėti

    hand-bloom chart

    Reklamos paslaugos statybų įmonėms

    Mūsų SEO365 ekspertų komanda nuodugniai išsiaiškina visus esminius jūsų verslo aspektus ir parengia į jūsų tikslus orientuotą SEO strategiją, o laiko patikrinti ir etiškomis praktikomis paremti optimizacijos metodai leidžia veiksmingai pagerinti pozicijas, padidinti potencialių klientų skaičių ir svetainės lankomumą. Naudodamiesi mūsų SEO paslaugomis statybininkams, lengviau pasieksite savo tikslinę auditoriją, padidinsite savo žinomumą ir įveiksite didelę statybų rinkoje vyraujančią konkurenciją!

    • Svetainės auditas. Prieš imdamiesi techninių, vidinių ir išorinės optimizacijos darbų, visuomet nuodugniai išanalizuojame jūsų statybos paslaugų svetainę, išsiaiškindami, kokia yra svetainės vidinė ir išorinė būklė. Žinodami konkrečias problemas ir nustatę, kas iki šiol jūsų verslui veikė geriausiai, galime suformuoti veiksmingesnį būsimų veiksmų planą.
    • Konkurentų analizė. Internetinėje paieškoje statybų rinkoje susiduriate su didele konkurencija, todėl ypač svarbu žinoti, kas yra jūsų pagrindiniai konkurentai. SEO kampanijos metu nustatome ir išanalizuojame jūsų verslo konkurentus. Tai padeda sužinoti, kokios yra jų silpnosios ir stipriosios pusės bei kokias strategijas jie taiko.
    • Raktažodžių tyrimas. Nežinant, kokie raktažodžiai jūsų rinkoje veikia geriausiai ir pasižymi didžiausia konversija, nėra galimybės užtikrinti sklandų ir sėkmingą optimizacijos procesą. Raktažodžių tyrimui skiriame labai daug dėmesio, pasirūpindami, kad svetainė būtų optimizuojama pagal tikslingiausius ir pelningiausius raktažodžius.
    • SEO strategija. Pirminiuose svetainės optimizacijos etapuose sukaupti duomenys padeda suformuoti veiksmingą SEO strategiją, orientuotą į pagrindinius jūsų statybų verslo tikslus. Nuo pat pirmųjų optimizacijos žingsnių turima SEO strategija užtikrina, kad kiekvienas veiksmas būtų pamatuotas ir nukreiptas į tikslą.
    • Vidinis SEO. Kiekvienos SEO kampanijos procese būtina pasirūpinti kompleksiniais vidinės optimizacijos darbais, turinčiais tiesioginės įtakos geresnėms pozicijoms, didesniam lankomumui ir konversijoms. Optimizuodami vidinį turinį, URL adresus, vizualinę medžiagą, sukuriame META ir antraštines žymas, pasirūpiname vidinių nuorodų tinklu ir kt.
    • Techninis SEO. Vidinės optimizacijos darbais neapsiribojame ir kartu visada pasirūpiname svetainės techniniu SEO. Tai turi tiesioginės įtakos geresniam svetainės nuskaitymui, indeksavimui ir vartotojų patirčiai. Pritaikome svetainę mobiliesiems įrenginiams, optimizuojame svetainės ir URL struktūrą, padidiname jos spartą ir kt.
    • Vietinis SEO. Statybos, apdailos darbų ir kitų statybų rinkos paslaugų teikėjų matomumas vietinės paieškos rezultatuose yra labai svarbus potencialių klientų pritraukimui. Pasirūpiname svetainės optimizavimu pagal vietos raktažodžius ir padidiname jūsų verslo matomumą bei sustipriname jo patikimumą vietinėje paieškoje.
    • Išorinis SEO. Kiekvienos SEO kampanijos įgyvendinimo metu didelį dėmesį skiriame atgalinių nuorodų tinklo formavimui. Optimizuodami jūsų statybinių paslaugų svetainę, susitelkiame tik į autoritetingas, vertingas ir kokybiškas atgalines nuorodas, kurios turi didelės įtakos geresnėms svetainės pozicijoms, lankomumui ir patikimumui.
    • Reguliarios ataskaitos. Investuodami į optimizacijos paslaugas, jūs turite žinoti, kokia yra investicinė grąža (ROI) ir SEO pažanga. Kiekvienam savo klientui reguliariai teikiame išsamias atliktų darbų ir pasiektų rezultatų ataskaitas, kuriose matomas visas optimizacijos procesas ir sistemingas tikslų siekimas.

    Mūsų paslaugos

    Veiksminga reklama statybininkams

    Vartotojai, kurie naudojasi internetine paieška, kasdien ieško, ką galėtumėte jiems pasiūlyti, tačiau jei paieškos rezultatuose jie negali rasti jūsų statybinių paslaugų svetainės, prarandate puikią progą pritraukti tikslinį srautą ir potencialius klientus. Jei norite išlikti konkurencingi ir sulaukti stabiliai augančio naujų klientų srauto, turėtumėte investuoti į savo svetainės optimizaciją.

    Jei jau pavargote stebėti, kaip jūsų konkurentai kasdien sulaukia vis daugiau naujų klientų, o jūsų profesionaliai teikiamos statybų ar apdailos paslaugos lieka nepastebėtos, dar šiandien susisiekite su mumis telefonu (8-666) 12096, e. paštu info@seo365.lt arba užpildę kontaktinę formą, ir mes pasirūpinsime, kad jūsų paslaugos būtų matomos, žinomos ir tinkamai įvertintos.

    Google mylės jus tik tada, kai visi kiti mylės jus pirmiausiai

    0

    Laimingų klientų

    0 +

    Baigtų projektų

    0

    Vidutinis augimas

    Darbų procesas

    Susitikimas

    Interviu

    analizė

    Analizė

    Darbų atlikimas

    Vykdymas

    Optimizacija

    Optimizacija

    Atsiliepimai

    “ SEO365 siūlo aukščiausios kokybės paslaugas už tikrai protingą kainą! Kartu dirbame nuo 2018 metų, o rezultatai kalba patys už save- augame kasmet kone dvigubai! Tikrai rekomenduoju Martyną ir jo komandą. ”

    “ Pirmąsias užklausas gavome jau po dviejų mėnesių darbo, džiaugiuosi pasiektais rezultatais ir tikrai rekomenduoju SEO365. ”

    “ Tikrai rekomenduoju SEO365! Nuo nulio iki aukščiausių pozicijų pakilome per nepilnus 6 mėnesius. ”

    Evaldas

    Evaldas

    Dominileather.com

    Gelynelis

    Jolanta

    Gelynelis.lt

    Renata

    Renata

    Civsauga.lt

    AR ESATE PASIRUOŠĘ SAVO VERSLĄ PERKELTI Į KITĄ LYGĮ?

    Naujasi straipsniai

    Dažniausiai naudojami SEO KPI

    Dažniausiai naudojami SEO KPI

    Svetainės optimizacijos metu pasitelkiami pagrindiniai veiklos rodikliai (KPI) gali skirtis, priklausomai nuo…
    Kodėl Google Planner raktažodžių apimtys nėra tikslios

    Kodėl Google Planner raktažodžių apimtys nėra tikslios?

    Nors nemaža dalis skaitmeninės rinkodaros specialistų, atlikdami raktažodžių analizę, remiasi „Google Planner“…
    Kaip operatyviai valdyti komunikaciją su tinklalapiais dėl nuorodų kūrimo

    Kaip komunikuoti su svetainėmis, kuriant atgalines nuorodas?

    Atgalinės nuorodos yra labai svarbi kiekvienos svetainės SEO strategijos dalis, tačiau atgalinių…